Carnaval 2014/2015 gaat bijna van start!!

Publicatiedatum: Maandag 27 oktober 2014
DE PLEKKERS GAAN WEER LOS!!
 

Op zaterdag 8 november is het dan eindelijk weer zover. Dan barst in het plekkersriek het carnaval weer los. Op deze avond, die in “’t Gemeenschapshuus” wordt georganiseerd, zullen alle hoogheden bekend worden gemaakt.

Om half 8 gaan de deuren open en niet veel later zal bekend worden gemaakt wie er de opvolgers worden van Prins Gijs, Prinses Eva en Adjudant Jasper. Als dan de eerste rookwolken zijn opgetrokken staan de volgende hoogheden alweer te trappelen om zichzelf bekend te maken. Wie gaat er trouwen op carnavalsdinsdag bij Cafe Spoorzicht oftewel wie wordt het boerenbruidspaar tijdens de carnaval 2014/2015. Diegene die het langst hun zenuwen in bedwang moeten houden is het prinselijk trio. Zo rond de klok van half 11 wordt dan bekend wie de opvolgers worden van Prins Marc, Prinses Anja en adjudant Theo.

Dit alles zal gebeuren onder het toeziend oog van een zustervereniging uit de regio. Als dan alle plechtigheden achter de rug zijn, zal er weer een geweldig feest losbarsten waar natuurlijk VGTumult voorop gaat.

 
Tot ziens op zaterdag 8 november in “’t Gemeenschapshuus”.

Bron: De Plekkers

Geplaatst door: Ilse Lamers-Fleuren

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: