Vernieuwing bij Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Po

Publicatiedatum: Zaterdag 01 november 2014
Vernieuwing bij Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule

(van onze verslaggever)
VORTUM-MULLEM.   Nog minder dan 24 uur en dan zal de eerste aanwijzing over de nieuwe Prins van het Plekkersriek weer worden verzonden.
De spanning is ook dit jaar weer bij de organistatie te snijden.
En wel zo erg dat 2 van de 4 bestuursleden niet aanwezig waren bij de  officiële start van de populaire poule.
Een week later dan gepland, want de repetitie van de fanfare was een week daarvoor niet door gegaan omdat het herfstvakantie was.
Insiders wisten echter te melden dat de repetitie was afgeblazen op last van de nieuwe dirigent Bart Dekkers, zodat deze zich kon inlezen in de mogelijke Prinsen van het Plekkersriek en zo ook een gooi kon doen naar de Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule Pot.
Door het wegblijven van de overige bestuursleden was dit jaar  de eer, om het startsein te geven, aan Guus van Bree, die met raken woorden en overtuigend enthousiasme, zelfs de weinigen tegenstanders die de poule nog heeft, voor zich kon winnen, zodat de Poule-app, binnen de kortste keren vol stroomde.
De aanwijzingen zullen dit jaar dan ook voortaan via de APP worden verstuurd, een vernieuwing die volgens het bestuur niet uit kon blijven.
Al is er 1 “klein” persoon die dapper weerstand bleef bieden aan de overheersende vernieuwing van het Plekkersriek.
“Ben ik eindelijk gewend aan da stom sms-se, beginnen ze wer met appen, dat ze……. ( hier volgt een kleine tirade)”.
“ze sms-se maar, daar heb ik voor betald”, aldus een overtuigende T van M. die vervolgens weer laat weten het volste vertrouwen te hebben in zijn pupil Marc CR.
De APP blijft overigens ook het medium voor analoge en diepgaande gesprekken over de aanwijzingen en over de nieuwe prins.
Mocht u  nog mee willen doen? Er zijn nog enkele plaatsen over in de APP.( en ook in de sms, aangezien er toch 1 moet worden verzonden)
Sms dan PRINS AAN + JE NAAM naar 06-23950859

 

Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: