V.E.S.T zoekt nieuwe leden!

Publicatiedatum: Donderdag 12 maart 2015
 

Vortums en Sambeeks Toneel ‘VEST’ zoekt nieuwe leden!


Wij hebben helaas slecht bericht voor de toneelliefhebbers die elk jaar naar onze uitvoeringen komen kijken. Dit voorjaar gaan onze geplande voorstellingen niet door!
Na vorig jaar ons 40 jarig jubileum te hebben gevierd met mooie voorstellingen en een nieuwe naam, hebben wij deze winter tijdens de repetitieavonden helaas afscheid moeten nemen van vier van onze leden. Omdat wij mede door dit verlies te weinig spelers hebben, lukt het ons dit voorjaar niet meer om ons toneelstuk ten tonele te brengen, maar wij blijven niet stil zitten…. Zo waren wij dit jaar als Tiepies Toneel aanwezig bij de entree en vossenjacht op het NK Maasheggenvlechten en ziet u ons terug op andere kleine evenementen.
Om ook de komende jaren weer mooie voorstellingen ten tonele te kunnen brengen, zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die kunnen en/of willen leren acteren. Ook mensen die een gastrol willen vertolken zijn van harte welkom. Wij repeteren één avond in de week (maandag of woensdag) van oktober tot aan de voorstellingen in april of mei in het gemeenschapshuis te Vortum-Mullem. Geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact op via onze Facebook pagina of onze website www.vest-toneel.nl. Wij hopen dan volgend jaar samen met jou op het podium te schitteren!
Namens VEST-Toneel David Commandeur.

Bron: Toneelvereniging

Geplaatst door: Trudy Hermans

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: