Alpe d’HuZes

Publicatiedatum: Vrijdag 13 maart 2015
            
 
 
Ik ben Gijs Hendriks, 15 jaar, zoon van Frank en Marian Hendriks. Ik ga samen met oom Theo in Juni de Alpe d’HuZes fietsen voor mijn vader, moeder en voor mijn neef Ties. Ik hoop dat ik op deze manier kan bijdragen aan de stap dat kanker in de toekomst te genezen is.
 
  In het najaar van 2011 heeft mijn neef Ties op 9 jarige leeftijd leukemie gekregen. Toen we in 2013 in Frankrijk waren en ik die berg gezien had, dacht ik, hier wil ik ook een keer omhoog fietsen en zo iets betekenen voor mijn neef Ties, die toen al bijna twee jaar ziek was, en voor vele andere mensen die onder deze vreselijke ziekte lijden . In 2014 gekregen we te horen dat mijn vader een ongeneeslijke vorm van nierkanker heeft. Dat was een moeilijk jaar en ik wou iets voor mijn vader en mijn neef Ties doen. Dus heb ik me samen met mijn vaders broer Theo aangemeld bij het Fur Life team. Dit is het team vanuit de pelsdierenhouderij wat al meerdere jaren met de Alpe d’HuZes meefietst. Daarna kregen we in januari dit jaar te horen dat mijn moeder borstkanker heeft. Dit alles bij elkaar geeft mij een extra motivatie om er flink tegenaan te gaan.
Ik hoop op deze manier mijn vader en moeder te steunen en ook mijn neef Ties, die nog steeds niet genezen is.
Jullie kunnen ons steunen door mij te doneren en zo bij te dragen aan extra mogelijkheden voor onderzoek en nieuwe behandelmethoden om kanker de wereld uit te helpen.
Je kunt via deze link op mijn actiepagina komen en aan mij doneren:

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/gijshendriks/gijs-hendriks

Alvast bedankt dat je me wil steunen!
Groeten, Gijs.
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: