Zomerlezen op tablet of smartphone met de Vakantiebieb

Publicatiedatum: Maandag 08 juni 2015

 
Lekker makkelijk boeken meenemen op vakantie. Gewoon op een tablet of telefoon.
 
Vanaf 1 juni is de VakantieBieb-app voor smartphone of tablet weer gratis te downloaden. In de app zitten e-books voor kinderen en spannende titels voor volwassenen. Vanaf 1 juli komen daar nog eens tientallen titels bij waaronder romans, tijdschriften en taalgidsen. De VakantieBieb blijft beschikbaar tot en met 31 augustus.
 
Kinderen die tijdens de zomervakantie bijna niet lezen, lopen de kans maar liefst 1 à 2 AVI-niveaus terug te vallen in hun leesontwikkeling. Lezen in de zomer is daarom belangrijk en dat kan ook heel goed digitaal met de VakantieBieb-app van de Bibliotheek.
 
Omdat juni de maand van het spannende boek is staan er nu al diverse spannende boeken voor volwassenen in de VakantieBieb, zoals De aanslag van David Baldacci, de bestseller Als padden schreeuwen van Lieneke  Dijkzeul, In mijn bloed van Lisa Unger en Drift van Marion Pauw.
 
Lezen zonder internet
De app VakantieBieb is gratis te downloaden via de App Store of Google Play Store. De geselecteerde boeken komen in de boekenkast in de app te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internetverbinding meer nodig. Ideaal dus voor de vakantie.
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: