Wie verdient volgens u de Dr. Peelencultuurprijs 2015.

Publicatiedatum: Zondag 02 augustus 2015

De dr. Peelencultuurprijs is een prijs die jaarlijks uitgereikt wordt aan een inwoner, vereniging of organisatie die iets bijzonders betekent voor het culturele leven in de gemeente Boxmeer. Een onafhankelijke commissie beoordeelt alle ingebrachte voorstellen van inwoners en brengt een advies uit aan het college van burgemeester en wethouders dat uiteindelijk de prijs toekent.
 Dit jaar wordt voor het eerst de Dr. PeelenStimuleringsprijs uitgereikt. Het idee erachter is dat met deze prijs een stimulans wordt gegeven aan vernieuwend jong initiatief op het gebied van cultuur, kunst en/of muziek in de breedste zin van het woord.


Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door Cybox dat op deze wijze een bijdrage wil leveren aan het stimuleren en promoten van jonge en inspirerende vormen van cultuur, kunst en/of muziek.
 
Voordragen
 
Alle inwoners van de gemeente Boxmeer kunnen vanaf heden via een mail naar info@drpeelen.nl een kandidaat, vereniging, initiatief of organisatie voor een van beide prijzen voordragen.
Voordrachten kunnen tot maandag 24 augustus 2015 ingediend worden.
Voor uitgebreide informatie kijk op www.drpeelen.nl
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: