Gezocht nieuwe chauffeurs voor de buurtbus

Publicatiedatum: Zaterdag 29 augustus 2015
Buurtbus lijn 255 traject Boxmeer/Venray 
Gezocht nieuwe chauffeurs
 
De buurtbusvereniging Boxmeer-Venray verzorgt ruim vijfendertig jaren het vervoer van personen in het uiterste oosten van Noord-Brabant.
De buurtbusprojecten bestaan geheel uit vrijwilligers (man/vrouw) en zijn opgezet om bepaalde gebieden in de provincie, die geheel op nagenoeg geheel zijn verstoken van openbaar vervoer er toch van te kunnen voorzien.
Vanwege het bereiken van de "pensioengerechtigde leeftijd" en ziekte van enkele chauffeurs zoeken we nieuwe mensen die hun diensten willen verlenen.
 
Lijn 255 verzorgt het vervoer van personen op de lijn Boxmeer, Sambeek, Vortum-Mullem, Groeningen, Vierlingsbeek, Maashees, Holthees en Venray op maandag tot en met vrijdag.
 
In overleg met de chauffeur wordt een vaste dienst per week vastgesteld. Op de maaslijn wordt er gereden met twee bussen om een uurdienst te onderhouden tussen Boxmeer (Maasziekenhuis) en het busstation in Venray vv. De buurtbus rijdt op alle werkdagen een ochtenddienst van zeven tot elf uur, een tussendienst van elf tot drie uur en een middagdienst van drie tot half zeven. Aspirant buurbuschauffeurs kunnen zich aanmelden, tot en met de leeftijd van 70 jaar, bij de coördinator Jo Bussers in Vierlingsbeek (0478-634000).
 
Secretaris,
Noud van Bree
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: