HARTENTROEF VOOR UNICEF in Cuijk en Boxmeer

Publicatiedatum: Dinsdag 20 oktober 2015

 
In het weekend van 21/22 november vindt voor de tweede keer de landelijke bridgedrive Harten troef voor UNICEF plaats. Sport en spel is voor volwassenen net zo belangrijk als voor kinderen. Helaas kunnen miljoenen kinderen niet zorgeloos kind zijn. Op zaterdag 21 en zondag 22 november kunnen bridgers in heel Nederland hierin verandering brengen door met elkaar een leuke en ontspannen dag te hebben.
 
Samen met Bridgeclub Cuijk ’71 en Bridgeclub De Bok in Boxmeer organiseert het regionale team UNICEF Land van Cuijk en Maasduinen wederom – dit jaar twee maal - een bridgedrive. Deze gezellige kaartmiddagen in combinatie met een goed doel, vinden plaats op zaterdag 21 november in het Merlet College, Grotestraat 144 te Cuijk en op zondag de 22e in het Elzendaalcollege, Stationsweg 38 te Boxmeer. Aanvang om 13.30 uur en sluiting om 18.00 uur; zaal open om 12.30 uur.
De kosten per paar bedragen € 35,00, inbegrepen zijn koffie of thee met vlaai, één consumptie per persoon en hapjes tijdens het spel.
Informatie over het aanmelden treft u aan op de website van Bridgeclub Cuijk ’71 en op die van Bridgeclub De Bok (doorlinken naar Toernooipagina).
 
UNICEF dankt het Merlet College en het Elzendaalcollege voor het ter beschikking stellen van de ruimte en hoopt dat deze gezellige speelmiddag ook bijzonder succesvol zal zijn voor kinderen wereldwijd.
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: