Alpe d'HuZes

Publicatiedatum: Zaterdag 20 februari 2016
Ik ben Gijs Hendriks, 16 jaar, zoon van Frank en Marian Hendriks. Vorig jaar heb ik voor de eerste keer de Alpe d’HuZes gefietst. Ik heb toen 3 keer de berg beklommen. Dit jaar wil ik weer mee gaan doen, omdat er nog heel veel geld nodig is voor onderzoek naar kanker. Steeds meer mensen krijgen te maken met deze vreselijke ziekte. Ik wil dit jaar proberen om 4 keer de berg te beklimmen. Ik fiets voor mijn vader, moeder en mij neefje Ties.

In het najaar van 2011 heeft mijn neefje Ties op 9-jarige leeftijd leukemie gekregen. Hij heeft ondertussen vele behandelingen gehad. Nu, na ruim 5 jaar, gaat het met Ties een stuk beter en is hij het normale leven weer aan het oppakken.

In 2014 kregen we te horen dat mijn vader een ongeneeslijke vorm van nierkanker heeft. Na 2 jaar behandeling met verschillende medicijnen en daardoor betere en mindere perioden, is hij gelukkig nog steeds bij ons.

In januari 2015 kregen we te horen dat mijn moeder borstkanker had. Zij heeft ondertussen alle behandelingen erop zitten en is nu nog aan het herstellen van een moeilijke tijd.

 

Door weer mee te fietsen hoop ik een steentje bij te kunnen dragen om kanker de wereld uit te helpen. Jullie kunnen door mij te doneren bijdragen aan extra mogelijkheden voor onderzoek en nieuwe behandelmethoden om kanker de wereld uit te helpen.

 

Je kunt via deze link op mijn actiepagina komen en aan mij doneren:

 

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/gijshendriks

 

Groeten, Gijs.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: