KBO nieuws

Publicatiedatum: Woensdag 25 mei 2016
Beste leden maandag 6 juni is er een bijeenkomst over veiligheid in huis deze bijeenkomst woerd georganiseerd door KBO kring Boxmeer verder op in dit blad vind u meer informatie wij als bestuur bevelen deze bijeenkomst van harte aan deze vinden plaats in Overloon en Boxmeer .
 
Kienen 10 juni is het weer kienen aanvang 14.00 uur in het gemeenschapshuis.
 
Met 65 plus aan tafel vrijdag 24 juni om 16.00 uur is het weer genieten van een heerlijke maaltijd .
 
Op 17 juni gaat Vrouwen Vereniging Vortum Mullem een bezoek brengen aan ROSARIUM Seuren in Wellerlooi . Ons als bestuur lijkt het mooi als onze leden hier ook van kunnen genieten en hebben gevraagd of we ons kunnen aansluiten .
Deze tuin is ruim opgezet met ruime wandelpaden en als de rozen bloeien een ware kleurenpracht  een beelden expositie en een hertenkampje maken het geheel compleet om een middag te genieten .
We gaan met eigen auto en vertrekken om 13.30 uur op het kerkplein de verwachte thuiskomst is  17.00 uur de kosten zijn 5 euro daarvoor krijgt met koffie met Limburgse vlaai  aan geboden .
Om het een en ander vlot te laten verlopen is het fijn als we weten wie er mee gaat dan kunnen we de auto,s regelen . Opgave bij Henk 0485 575818 of per mail henkbroeren@home.nl  graag voor 10 juni
 
Zomerprogramma,
Maandag avond Jeu de Boules aanvang 19.00 uur .
Dinsdag avond Fietsen verzamelen om 19.00 uur op het kerkplein ,
De normale wekelijkse activiteiten gaan gewoon door .
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: