Update Furaha Orphans

Publicatiedatum: Maandag 05 september 2016

Zo langzamerhand komt mijn vertrek naar Kenia weer dichterbij.

Ik kijk er naar uit om iedereen weer te zien en ben benieuwd hoe het met kinderen daar gaat.
Behalve dat ben ik erg benieuwd hoe alles gaat omtrent ons project. Waren we andere keren druk bezig met bouwen, herstellen etc. zal ik nu voornamelijk gaan richten op beleid. Ik wil veel in gesprek gaan met ons Keniaanse team maar ook met onze oudste kinderen. Hoe zien zij hun toekomst en wat hebben ze nodig om dit te realiseren.
Ook gaan we bijeenkomsten organiseren voor de mensen uit de omgeving. Op deze manier willen we hen steeds meer betrekken bij ons project. Ik noem het nu nog ons project maar we willen er meer en meer naar toe dat het hun project wordt waarbij de bevolking zich betrokken en verantwoordelijk voelt. Weer een hele uitdaging maar ik heb er veel zin in.
Gelukkig heb ik in mijn omgeving ervaringsdeskundigen die bereidt zijn/waren om me adviezen te geven over een aantal zaken. Met o.a. die "bagage" ga ik deze keer alleen op pad en hoop weer met een voldaan gevoel terug te komen.

Mocht iemand de behoefte voelen om onze stichting financieel te steunen dan stellen we dat uiteraard erg op prijs. (als ik daar aankom zijn er vaak zoveel dingen die ad hoc gerepareerd of aangeschaft moeten worden waardoor een extra zakcentje heel welkom is).

Donaties kunnen overgemaakt worden naar:
Stichting Furaha Orphans Kenia NL39 INGB 0004657258
o.v.v. je naam en adres en relatie tot de stichting.

De mensen die mij kennen mogen het uiteraard ook gewoon bij mij thuis afgeven. Na mijn terugkomst zal ik weer uitgebreid verslag doen van mijn ervaringen. 

Lieve groet Wilhelmien

 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: