Oproep

Publicatiedatum: Donderdag 08 september 2016
Onderstaande mail kwam bij de Dopsraad binnen.
Als iemand belangstelling heeft kan hii/zij zich bij Peter van Bree melden.


Beste dorpsraad Vortum-Mullem, 

Via Marcel de Wagt hebben wij uw contactgegevens gekregen. In opdracht van Omgevingsdienst Brabant Noord doen wij onderzoek naar afvalscheiding en zwerfafval in uw gemeente. Een deel van dit onderzoek richt zich op de ervaringen van bewoners met afvalscheiding en zwerfafval. Bewoners hebben zelf vaak het beste zicht op wat er speelt in hun omgeving.  Zij kunnen ons helpen eventuele knelpunten te ontdekken en praktische oplossingen te vinden. Daarom willen wij de bewoners van uw gemeente vragen om mee te doen aan een werkbijeenkomst over afvalscheiding en zwerfafval.

Op woensdag 14 september houden we twee sessies, één ´s middags (14:00-17.00) en één ´s avonds (18.00-21.00). Tijdens deze sessie zullen bewoners aan de hand van een aantal vragen in kleine groepjes praten over zwerfafval en afvalscheiding in hun gemeente. De werkbijeenkomst zal gehouden worden in de brandkazerne Mill, adres: Jochemsweg 2, 5451 HW Mill.

Bewoners krijgen een vergoeding van €50.- voor hun deelname. Uiteraard zal er iets te eten en te drinken aanwezig zijn.

Wij zijn opzoek naar ongeveer 4 bewoners uit uw gemeente die aan één van deze sessies willen deelnemen. Kunt u ons helpen met het benaderen van deze bewoners? Graag horen wij welke bewoners deel willen nemen aan deze sessie. Wij ontvangen in dat geval graag hun contactgegevens.

Bewoners die interesse hebben kunnen ook zelf contact opnemen. Zij kunnen mailen naarcarolien.veldkamp@tabularasa.nl, of contact opnemen via 06 14858099.

Als u nog vragen heeft hoor ik het graag. 

Hartelijke groet,

Dorien Brouwer

Bron: Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: