KBO NIEUWS november 2016

Publicatiedatum: Maandag 24 oktober 2016

 
Na de mooie nazomer is het nu de beurt aan de herfst de bladeren vormen een prachtig kleurenpalet , maar de gure wind en de regen zorgen er voor dat we ons vertier binnenshuis bij de kachel zoeken . De KBO kan hier uitkomst bieden bewegen op maandag , kaarten en joga op de woensdag zijn enkele opties op dinsdag word er buiten bij droog weer jeu de boules gespeeld .
 
Kienen  Vrijdag 18 november  om 14.00 uur laat Jo de ballen weer rollen en kunnen er mooie prijzen gewonnen worden .
 
Donderdag  3  november word de huiskamer officieel geopend om 9.30 uur we nodigen jullie uit om hierbij aanwezig te zijn .Het is zeker de moeite waard eens binnen te lopen en onder het genot van een kopje koffie gezellig met anderen te keuvelen of een spelletje te doen ieder donderdag aanvang 9.30 uur ingang Akkervoortstraat.
 
Donderdag 3 november is er in Maashees een filmmiddag aanvang 14.00 uur .
Vertoond word de Nederlandse film uit 1958  Fanfare van Bert Haanstra .
Er word 5 euro gevraagd dit is incl. 2 consumpties .
 
Kerst- Adventsviering vieren we dit jaar al op 9 december dit om dat we afhankelijk zijn van anderen , het programma en uitnodiging krijgen de leden eind van de maand in  de bus .
 
Verder willen we alle mensen bedanken die ons bij de Rabobank clubkasactie  hebben gesteund door hun stem aan de KBO  te geven  BEDANKT .
 
 
Met 65 PLUS aan tafel vrijdag 25 november is het weer zover we laten ons verwennen door de dames die ons weer een lekker eten voorzetten aanvang 4 uur .
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: