Oplevering nieuwbouw Wonen Vierlingsbeek en afscheid Gerard Will

Publicatiedatum: Donderdag 17 november 2016

 
Op dinsdag 29 november 2016 worden de tien levensloopbestendige woningen aan de Merletgaarde in Vierlingsbeek opgeleverd. Verouderde seniorenwoningen hebben plaatsgemaakt voor deze moderne, levensloopbestendige en zeer energiezuinige woningen. Zeven van de tien woningen zijn inmiddels verhuurd en de laatste drie hoekwoningen worden naar verwachting begin november toegewezen.
De sleuteloverdracht van een woning is voor de nieuwe bewoners altijd een bijzonder moment. De oplevering van de Merletgaarde krijgt nog een extra feestelijk tintje; het is namelijk de laatste werkdag van technisch opzichter Gerard Willems. Na 24 jaar volle inzet voor Wonen Vierlingsbeek gaat hij genieten van zijn vroegpensioen. Voor veel inwoners van Groeningen, Holthees, Maashees, Overloon, Vierlingsbeek en Vortum-Mullem is Gerard een bekend gezicht.
Wonen Vierlingsbeek stelt huurders graag in de gelegenheid persoonlijk afscheid te nemen van Gerard. Hiervoor zal bij de oplevering van de woningen en de officiële sleuteluitreiking aan de nieuwe huurders gelegenheid zijn. U bent welkom op dinsdag 29 november 2016 vanaf 15.30 uur, bij de nieuwbouwwoningen aan de Merletgaarde in Vierlingsbeek. Uw aanwezigheid als huurder wordt door Gerard gewaardeerd. Wilt u zich, vanwege de organisatie van dit moment, wel even aanmelden vóór dinsdag 22 november? Dit kan bij Neeltje Timmermans, Wonen Vierlingsbeek, bij voorkeur via
e-mail: www.wonenvierlingsbeek.nl
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: