De Bibliotheek zoekt vrijwilligers

Publicatiedatum: Zaterdag 26 november 2016

Word vrijwilliger en lever een bijdrage aan jouw bibliotheek!
 
De Bibliotheek van nu is veel meer dan een uitleenpunt van boeken. De Bibliotheek groeit de komende jaren toe naar hét lokale knooppunt op het gebied van lezen, leren en informeren.
Samen met partners en vrijwilligers is het onze missie dat iedereen volwaardig mee kan doen in onze participatiesamenleving.
 
Om onze missie vorm te geven gaan we ons team van vrijwilligers uitbreiden. Wil je een bijdrage leveren aan jouw Bibliotheek? Meld je dan aan als vrijwilliger. Wij zijn op zoek naar bibliotheekvrijwilligers en activiteitenvrijwilligers.
 
Als bibliotheekvrijwilliger ben jij één van de gezichten van de vestiging en draag je bij aan een uitnodigende sfeer. Vind je het leuk om mensen te helpen in de bibliotheek? Laat het ons weten. Op dit moment zoeken wij vrijwilligers voor onze vestigingen in Bergen, Boxmeer, Cuijk, Grave en Mill.
 
Als representatieve en klantvriendelijke activiteitenvrijwilliger bied je ondersteuning bij activiteiten die in de bibliotheek worden georganiseerd, zoals lezingen, KennisMakers, workshops en cursussen.
 
Kijk voor meer informatie en het online aanmeldformulier op www.biblioplus.nl/vrijwilligers

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: