Let op! Afvalkalender 2017 valt eind januari op de mat

Publicatiedatum: Donderdag 22 december 2016
 
Artikel Land van Cuijk en Boekel
Cuijk, 21 december 2016 
Uw huidige Afvalkalender loopt nog door tot en met januari 2017. Andere jaren ontvingen alle huishoudens in het Land van Cuijk en Boekel de nieuwe Afvalkalender aan het einde van het jaar op de deurmat. Dit jaar loopt de kalender dus door tot 1 februari 2017.
 
Eind januari ontvangt u een nieuwe Afvalkalender. Gooi uw kalender aan het einde van dit jaar niet bij het oud papier, maar bewaar deze nog een maand langer.
 
Samen werken aan 100% afvalscheiding in 2030Om dit doel te halen, voeren we een aantal veranderingen door. Vanaf 1 februari 2017 komen we iedere week het gft-afval bij u ophalen. Dat voorkomt een hoop nare luchtjes! Want juist dat afval dat voor die nare luchtjes zorgt, zoals etensresten en ander keukenafval (theezakjes, schillen, koffiedrab) hoort in die gft-container. Plastic verpakkingsafval, blik en drankkartons blijven we 1 keer per 2 weken inzamelen. Restafval in de blauwe tariefzak halen we 1 keer per 4 weken aan huis op. U heeft over alle wijzigingen een brief ontvangen. Die informatie vindt u ook op www.afvalaanbieden.nl. 
 

 
Digitale afvalkalender
U kunt alle informatie over de inzameling van huishoudelijk afval en de afvalkalender vinden op www.afvalaanbieden.nl en in de AfvalApp van het Land van Cuijk en Boekel. Uw persoonlijke afvalkalender kunt u downloaden op de website door uw postcode en huisnummer in te voeren. Met de AfvalApp heeft u op uw smartphone of tablet altijd actuele informatie over de afvalinzameling bij de hand. U kunt zelf instellen dat u een melding krijgt op uw telefoon de avond voorafgaand of ochtend van de inzamelingdag welk afval u aan de straat moet zetten. De App is gratis te downloaden en te vinden in de AppStore of Google Play Store onder DeAfvalApp.
 
 
 
Voor meer informatie

Bekijk onze website:                 www.afvalaanbieden.nl
Download onze AfvalApp:          www.deafvalapp.nl
Stuur ons een e-mail:               info@afvalaanbieden.nl
Volg ons op Twitter:                 @BCA_LvCB
Bel onze Afvalinfolijn:               (0485) 338 352
 
 
 
   

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: