Inschrijvingen Avondvierdaagse Boxmeer van start

Publicatiedatum: Vrijdag 27 januari 2017

 
De Boxmeerse avondvierdaagse heeft de inschrijving opengesteld voor iedereen die van 13 t/m 16 juni 2017 weer eens een lekker eindje (5, 10, 15, 20 of 25 km per dag) wil gaan wandelen in de omgeving van Boxmeer. Afgelopen jaar deden er 1.650 wandelaars aan de avondvierdaagse mee.
 
De avondvierdaagse mag zich in een toenemende belangstelling verheugen en dat gaf de afgelopen jaren ook een flinke drukte bij de start. Vandaar dat men vanaf nu ook de inschrijving volledig digitaal kan doen, waardoor sneller gestart kan worden. De inschrijving is geopend via de volledig vernieuwde website: www.vierdaagseboxmeer.nl
De website is via allerlei devices raadpleegbaar en ook kan daarop de betaling bij de voorinschrijving al geregeld worden.
Op de website is ook een groot aantal foto’s opgenomen van de afgelopen jaren. Die zijn nog niet eerder gepubliceerd. Misschien toch interessant om eens een kijkje te nemen!
 
Het blijft ook mogelijk om op de maandagavond voorafgaand aan de vierdaagse aan de balie in te schrijven op het startbureau van De Weijer of op de startdag zelf. Bij voorinschrijving en nu dus ook de digitale voorinschrijving ontvangt men een flinke korting.
 
En overweegt u om ook deel te gaan nemen aan de Nijmeegse Vierdaagse, dan is dit een interessant evenement om nog flink wat trainingskilometers te maken. De avondvierdaagse Boxmeer biedt namelijk ook routes aan van 20 en 25 km per dag. Maar de hoofdmoot vormen natuurlijk de deelnemers op de 5 en 10 km. Die kunnen ook als groep inschrijven. En zelfs dat is via de website mogelijk.
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: