Politie Boxmeer krijgt onderkomen in Cuijk

Publicatiedatum: Dinsdag 31 januari 2017
Politie Boxmeer krijgt onderkomen in Cuijk

De afgelopen jaren is het digitale contact tussen burgers en de politie enorm gegroeid. De technische ontwikkelingen gaan maar door. Ook bestaat sinds kort mogelijkheid om bij mensen thuis of op andere geschikte locaties aangiftes op te nemen. Daardoor kan de politie meer tijd doorbrengen op straat.
 
Een gevolg van deze ontwikkelingen is dat de politie in de gemeente Boxmeer bewoners vanaf 1 februari 2017 welkom heet op het bureau in Cuijk. Op die datum sluit namelijk het bureau in Boxmeer. Mensen uit de omgeving van Boxmeer zullen overigens weinig van de verhuizing merken. De politie blijft zichtbaar aanwezig in het hele gebied. Elders afspreken is ook mogelijk. Op politie.nl staat een overzicht van alle bureaus. Uiteraard is het ook mogelijk om een afspraak te maken buiten het politiebureau.
 
Meld verdachte situaties!
Onveranderd blijft dat de politie er is wanneer dat nodig is. De politie roept bewoners op om intussen 112 te bellen bij spoed en bij verdachte situaties. Verder kunt is de politie 24/7 bereikbaar via 0900-8844 en politie.nl.
 
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: