Lammetjesdag bij De Wereldboom!

Publicatiedatum: Vrijdag 14 april 2017
Lammetjesdag bij De Wereldboom!
 
Op zondagmiddag 23 april kunnen kinderen weer lammetjes knuffelen bij
De Wereldboom! Ook zijn er avontuurlijke activiteiten, zoals zelf stoepkrijt maken en eierkoeken bakken. De middag begint om 14.00 uur, op het erf van de Schutkooi in Vortum-Mullem.
 
Tot 17.00 uur valt er voor kinderen en hun (groot)ouders van alles te beleven: lammetjes knuffelen, stoepkrijt maken, eierkoeken bakken, halsketting spinnen (om een knuffellammetje aan te hangen), bloemenvaasje vilten (en meteen vol bloemen plukken!), verhalenverteller, spelen in het Avonturenbos en met de kabelbaan van de berg af.
 
Nieuw: biologische streekmarkt
Nieuw is een bescheiden biologische markt van streekproducten. Ambachtelijke, lokale producenten presenteren hun jams, chutneys, piccalilly, huidolie, kruidenthee, yoghurt, kefir, asperges, spinazie, aspergesoep en snoeptomaatjes. Het is de bedoeling dat deze streekmarkt een regelmatig vervolg gaat krijgen bij de Schutkooi.
 
De Schutkooi (Veerweg 3, Vortum-Mullem) is geopend en speciaal voor deze dag staat er feestelijke cake-met-muisjes op de kaart.
Aanmelden voor Lammetjesdag is niet nodig. Toegang en parkeren zijn gratis, maar voor enkele activiteiten wordt een kleine onkostenvergoeding gevraagd (€ 2,50). Ook zijn er kinderboeken te koop. Let op: geen PIN aanwezig!
Tip: begin bij de informatiestand.
 
www.dewereldboom.nl
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: