35 jaar ATELIER ESTRELLA met twee open dagen op zaterdag 6 en

Publicatiedatum: Woensdag 19 april 2017

Eenmaal uitgestapt uit de trein in Vierlingsbeek is Frank Lindner er eigenlijk gebleven.  Een bedrijfje werd opgestart en de werkzaamheden bestonden uit ontwerpen, schilderen, grafiek en glazenierswerk. Al snel lag het accent op het ontwerpen en uitvoeren van  glas-in-lood en later het  smelten en verlijmen van glas in alle soorten en maten.

Veel  steun , medeleven en stimulans ondervond hij van de  hele familie Geurts waar hij en zijn bedrijfje  hun  intrek konden nemen in het "Werkhuus" aan de Willem 1 straat.

In 1988 werd het pand op de Grotestraat 95  aangekocht en de fietsen maakten plaats voor  vele soorten  glasproducten. Technieken als brandschilderen, het versmelten en lijmen van glas, inbouwen van glas-in-lood en versmolten glas als isolatieglas werden toe gevoegd.

In 1995 werd de naam     Atelier Estrella aangenomen en tot op heden is het bedrijf actief. Menig  product  waaronder ook relatiegeschenken en glasexperimenten  vinden hun weg in de regio maar ook elders en ook intussen wereldwijd.

 Tijdens de  open dagen op 6 en 7 mei aanstaande kunt u  desgewenst een kijkje komen nemen in de diverse ateliers. U bent er van harte welkom

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: