DV de Bliekers KAMPIOEN!!!

Publicatiedatum: Woensdag 19 april 2017
DV de Bliekers KAMPIOEN!!!

Waar menigeen heerlijk aan het Paasontbijt zat, was het zondag 16 april voor Dansvereniging de Bliekers en vele andere verenigingen vroeg opstaan voor een belangrijke dag.


1e Paasdag stond dit jaar in het teken van de Nederlandse Kampioenschappen voor garde- en showdanssport, georganiseerd door DV Dance Action in Odiliapeel. De sporthal van Terra Victa in genoemde plaats was omgetoverd tot danspaleis waar zo’n 100 dansen op het toneel ten strijde zouden gaan voor de eretitel Nederlands Kampioen.

Onze gardegroep Pure maakte in de 1e divisie kans op de kampioenstitel. Daarvoor moest nog wel even flink gedanst worden.

En dat hebben de meiden gedaan……. Met een topscore van 244 punten wist de groep de kampioenstitel in de wacht te slepen en lieten de andere 7 deelnemers in deze categorie ver achter zich.

Het kampioenschap van Pure moest natuurlijk gevierd worden. Vanuit Vortum, door Vierlingsbeek met als eindbestemming Maashees trok de feestkar met muziek door de straten. U heeft dit vast wel gehoord.


Heb jij ook zin om te komen dansen neem dan contact met ons op via dvdebliekers@gmail.com of kijk op onze site www.dv-debliekers.nl

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: