KBO nieuws

Publicatiedatum: Maandag 22 mei 2017
Vrijdag 19 mei hebben we het 60 jarig jubileum gevierd , 63 leden hebben genoten van een fijne middag . Het thema was We beleven dit samen en dat bleek uit de invulling van de dag ,nadat de voorzitter de aanwezigen welkom had geheten en stil had gestaan bij de leden die ook graag hadden gekomen maar door ziekte niet konden en deze beterschap wenste . Werd begonnen met een woord en communieviering geleid door Toos van Bree en Diny Fleuren . In deze dienst werd in gegaan over het ontstaan en het nut van onze vereniging binnen de gemeenschap en dat we dit door de jaren samen beleeft hebben en dat we dit in de toekomst ook samen  zullen en moeten doen . De muzikale omlijsting in deze dienst was van het gemengd koor uit Rijkevoort de aubade aan het eind van de dienst viel erg in de smaak . Na koffie met gebak was het de beurt aan Rien Vermaire uit Hilvarenbeek die op zijn eigen bekende manier de aanwezige mee terug nam naar het verleden , dat dit in de smaak viel bleek uit de ene na de andere schaterlach .
On 17.00 uur opende de voorzitter het buffet ,dit was verzorgd door de vaste kookgroep   Met 60 Plus aan tafel zijnde : Jose ,Ineke en Anny
bij gestaan door de bediening van Elly en Mario . De  dames hadden gezorgd voor een lekkere en goed gevulde dis velen gingen dan ook meerdere keren hun bord vullen .Om  20.00 uur gingen de mensen voldaan huiswaarts , na de nodige opruimwerkzaamheden kon om 22.00 uur met een voldaan en tevreden gevoel het Gemeenschapshuis op slot gedaan worden.
Het bestuur wil een ieder die heeft bijgedragen om van deze dag tot een onvergetelijke te maken van HARTE BEDANKEN .
 
Woensdag 14 juni is er de gezamenlijke bustocht met Vierlingsbeek dit jaar naar de Westhoek van Brabant .
 
 
Met 60 Plus aan tafel vrijdag 23 juni gaan de dames ons weer verwennen aanvang 16.00 uur .
 
Kienen vrijdag 16 juni aanvang 14.00 uur is er weer kienen we hopen op een grote opkomst en een gezellige middag .
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: