Tafeltje dekje tevredenheidsonderzoek

Publicatiedatum: Vrijdag 07 juli 2017
Hofmans Malden, Uw leverancier van Tafeltje Dekje
Goed eten tegen een scherpe prijs
SWOGB:  Tevredenheidsonderzoek
De problemen van de eerste maanden zijn zo goed als opgelost waardoor de klachten nihil zijn. Toch wil de SWOGB weten hoe haar cliënten nu de maaltijdservice beoordelen en heeft een enquête onderzoek gehouden onder haar maaltijdgebruikers.
Er zijn 93 van de ca. 160 verstrekte formulieren teruggekomen waardoor de waarde van de enquête zeer betrouwbaar is. In het kort kunnen we stellen dat de tevredenheid onder de cliënten zeer hoog is. Meer dan 95% is buitengewoon goed. Sporadisch zijn er klachten en dan adviseert de SWOGB haar cliënten om rechtstreeks met Hofmans contact op te nemen. Daarin kan een vrijwilliger geen meerwaarde creëren.
Prijs
De prijs van de maaltijd nu is € 6.40 per maaltijd en daarmee is Hofmans Malden € 1 goedkoper dan de vorige leverancier. Maar belangrijk om zeker te vermelden is dat de kwaliteit van eten even goed dan wel beter is. Daar is de SWOGB heel trots op.
Klachten
Er kunnen altijd situaties voordoen waardoor er klachten ontstaan. Het siert Hofmans Malden om deze rechtstreeks bij Hofmans te melden. Men wil problemen snel oplossen.
Telefoon: 024-3586076
Of via de website: http://www.hofmanscatering.nl/maaltijden/contact/
Als er vragen en/of klachten zijn m.b.t. de betaling, dan kan men bellen met de contactpersoon automatische incasso van de SWOGB: Dhr. H. de Vlam  tel. 06 45025119.
Contactpersonen Tafeltje Dekje
Indien mensen gebruik willen maken van Tafeltje Dekje, dan kan men contact opnemen met de contactpersoon:
Mevr. M. Bloemen:          Vortum - Mullem                     tel. 0478-641403                                 
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: