Nieuw muzikaal seizoen is weer begonnen!

Publicatiedatum: Maandag 04 september 2017
De scholen weer begonnen, de vakantiespullen weer opgeruimd en ook de verschillende repetities zijn weer gestart. Afgelopen week hebben alle muziekanten hun instrumenten weer in gebruik genomen en ook de eerste concerten/activiteiten staan al op de agenda.
Zo is de slagwerkgroep komend weekend te horen in Vierlingsbeek. Zij staan in het voorprogramma van de `Golden Earing´ tijdens Vierlingsbeek Open Air! Wie weet neemt Cecar Zuiderwijk, de drummer van de Golden Earing, zijn stokken wel in gebruik als de Slagwerkgroep de zaal warm maakt.

Het opleidingsorkest heeft afgelopen week de 1e repetitie gehad en gaat komende week met alle jeugdleden van Fanfare st Cornelius zwemmen in Goch Ness te Goch (D) Deze jaarlijkse activiteit laat zien dat samen muziek maken niet altijd over muziek hoeft te gaan. Samen plezier maken is net zo belangrijk!
Ook hun eerste concert van het nieuwe seizoen staat al op het programma, het opleidingsorkest mag namelijk ook dit jaar weer de opening van de kermis verrichten op vrijdag 22 september (noteer deze vast in de agenda)

Natuurlijk is ook het grote orkest weer terug van zomerreces. Zij zijn alweer druk aan het repeteren voor hun eerste concert. Op 7 oktober zal er namelijk een monument onthuld worden bij de Schutskooi. Dit ter ere van de neergestorte WOII piloot F/Lt. Peter Edward Raw, Britisch Royal Air Force. De organisatie van deze middag is in handen van Werkgroep Vliegtuigcrashes en Noodlandingen in WO II in de gemeente Boxmeer. Naast Fanfare st Cornelius zal ook basisschool st Anna haar medewerking verlenen aan deze middag. Meer info zal spoedig volgen, maar dit is zeker een historische middag om bij aanwezig te zijn.

En als laatste natuurlijk niet vergeten: as zondag Rommelmarkt vanaf 09.00u zijn de poorten geopend!

Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Saskia Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: