PPPPPP weer op stoom

Publicatiedatum: Vrijdag 03 november 2017
PPPPPP WEER OP STOOM

(VAN ONZE VERSLAGGEVER)

VORTUM-MULLEM. Het heeft even geduurd, maar gisteravond op de finale avond, was de Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule weer op volle stoom. Aan een prachtige nieuwe Poule Plek, helemaal zelf ontworpen door onze Roelemans, kwamen de ene na de andere potentiële prins binnen. En het waren veel prinsen dit jaar. De aanwijzingen in de Poule app, dit jaar voor het eerst verzorgd door onze Vorst Patrick, brachten meer voor twijfel dan dat ze opheldering brachten. Zo werden maar liefst 42 verschillende benoemd, waarvan men natuurlijk hoopt dat 1 daarvan zaterdag avond de enige is en zo de pot opstrijkt die donderdag avond al snel over de 100 euro heen ging. De stand aan het einde van de avond was als volgt, 1. Guus van Bree 2. Maarten Ebben en 3. Harald van Gaal

Hiermee is de poule echter nog niet ten einde. Vortst Patrick heeft de PPPPPPcommissie en al zijn attributen, zijnde, Poule Plek, Poule Pletje, en natuurlijk alle foto’s van maar liefst 60 Potentiële prinsen voor de zaterdag avond weten te strikken, zodat de wat langzamere beslissers nog ruim de tijd hebben om hen inzet te doen. Tot zaterdag avond 22.00 uur kan er dus nog volop ingezet worden.

Daarmee is het jubileum jaar van de P.P.P.P.P.P al weer bijna ten einde. Een jaar waar het opvallend rustig was, geen achterdocht, geen maten naajerij, niks van dat alles. Eindelijk lijkt de poule in rustig vaar water terecht zijn gekomen. Of Guus van Bree moet de nieuwe prins worden, zoals men nu denkt, dan begint alles weer van voor af aan.

Komende zaterdag iets over half 11 komt de nieuwe prins uit. Komende donderdag avond, zal hij dan traditiegetrouw de prijs uitreiking van de poule winnaars doen. Weet jij wie het wordt? Waag nog gauw een gokje.

TOT ZATERDAG

Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: