Fanfare st Cornelius goes VIVA LAS VEGAS

Publicatiedatum: Zondag 26 november 2017

Volgens traditie staat ook komende jaar de 1e zaterdag van het nieuwe jaar in het teken van het Nieuwjaarsconcert van Fanfare st Cornelius. De afgelopen jaren heeft de commissie zich keer op keer ingezet om zichzelf te overtreffen en ook voor het komende jaar hebben ze weer veel in petto. Ookal staat het te boek als nieuwjaarsconcert van Fanfare st Cornelius net als voorgaande jaren doen weer vele muziekale collega’s mee aan dit concert. Daarnaast zal dit de 1e activiteit zijn in MFA Knillis. Wel is waar zal deze pas in het weekend van 2 en 3 juni 2018 (alvast voor in de agenda) geopend worden. Toch zullen de werkzaamheden al vergenoeg gevorderd zijn om het nieuwjaarsconcert plaats te laten vinden. En het beloofd weer een spectaculair nieuwjaarsconcert te worden. Want Fanfare st Cornelius goes VIVA LAS VEGAS! Met medewerking van Slagwerkgroep, Jeugdslagwerkgroep, Blokfluiters, Opleidingsorkest en Vomuzi allen uit eigen dorp. Daarnaast komt er Dans van Dansschool Kim uit Boxmeer. En maakt tevens DJ Koen (Gerrits) zijn opwachting om samen met alle musici verschillende werken ten gehore te brengen. Verschillende werken zullen weer de revue passeren Zoals The Riddle, This is what it feels like, And all that Jazz en nog vele anderen.

Naast dit diverse en vooral weer verbluffend muzikale programma word Knillis natuurlijk omgetoverd tot een heus Casino. Hierbij worden natuurlijk Roullet, Black Jack en flipperkasten niet vergeten.

Al met al heeft de werkgroep zich weer  volledig ingezet om het nieuwjaarsconcert tot een onvergetelijke happening te laten komen. Om al in de VIVA LAS VEGAS sferen te komen, zie bijgevoegd filmpje.
https://www.youtube.com/watch?v=RkMAtzEyMCM

Dus komt u een gokje wagen? Wij zien u graag op zaterdag 6 januari vanaf 19.00u in MFA Knillis te Vortum-Mullem

Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Saskia Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: