KBO nieuws

Publicatiedatum: Woensdag 21 februari 2018
1 maart gaan we ter bedevaart naar de Smakt aanvang van de Eucharistieviering  daarna  gaan we een kop koffie drinken in het Pelgrimshuis .
 
 De jaarvergadering is 16 maart de leden krijgen een uitnodiging in de bus tijdens deze middag zal Wensambulance Brabant zich presenteren en uitleggen wat wensambulance allemaal doet . Vorig jaar is een lid van onze vereniging met hun naar Lourdes geweest , ook is er een optreden van Gerard van Kol we hopen dan ook dat we vele leden deze middag kunnen verwelkomen.
 
Vrijdag 23 maart gaan we weer bij 60 Plus aan tafel aanvang 16.00 uur .
 
Zaterdag 24 maart is de nationale opschoondag ook de leden van de KBO dragen hun steentje bij en zullen ons dorp van zwerfvuil bevrijden .Mannen bij voorbaat bedankt voor jullie inzet .
 
Verder wil ik de leden van de KBO er op wijze dat de jaarlijkse toneelvoorstelling van VEST   en met medewerking van Vomuzi 14 en 15 april in Sambeek en 20 en 21 april in Vortum Mullem aanvang 19.00 uur zal plaats vinden de leden krijgen korting dus zeker de moeite waard .
 
Seniorenbeurs de komende tijd worden er in verschillende plaatsen een seniorenbeurs georganiseerd die ik onder jullie aandacht wil brengen .
De  twee jaarlijkse seniorenbeurs georganiseerd door Kring KBO land van Cuijk word gehouden   6 en 7 april in Mill .meer informatie volgt .
Ook is er dit jaar een BeleefPlus beurs in de wetteling in Venraij op vrijdag 4 mei en zaterdag 5 mei ,indien  u zich vooraf registreet via de website www.beleefplus.nl heeft u gratis toegang tot de beurs anders bedraagt de toegang 5 euro .
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: