NLDOET op 10 maart a.s. Doe je mee?

Publicatiedatum: Zondag 25 februari 2018

KNILLUS en ROTARY gaan NLDOET-en! En....HEEL VORTUM-MULLEM mag natuurlijk ook mee doen.

Onderstaand persbericht wordt de komende weken in de regionale media geplaastst:
 
 
9 en 10 maart aanstaande organiseert en stimuleert het ORANJEFONDS NLDOET. Een groot landelijk vrijwilligersinitiatief waarmee het ORANJEFONDS lokale projecten een steun in de rug geeft én een hart onder de riem wil steken. Zo’n 10.000 projecten staan er voor 9 en 10 maart gepland. In Vortum-Mullem heeft MFA KNILLUS ook een project opgestart én…daarbij hulp gekregen uit een bijzondere hoek.
 
MFA KNILLUS ligt op koers om op 2 juni haar deuren te openen. De voormalige Sint Corneliuskerk wordt de afgelopen én de komende maanden getransformeerd naar een prachtig een zeer functioneel gebouw voor ALLE verenigingen en bewoners van Vortum-Mullem. Het hele project is het ultieme voorbeeld van NLDOET omdat MFA KNILLUS mogelijk wordt gemaakt door louter en alleen de inzet van 10-tallen vrijwilligers. Het initiatief uit Vortum-Mullem is niet onopgemerkt gebleven in de wijde regio. Zo heeft ook de Rotary Cuijk-Maasland een warme belangstelling voor het project. De leden van de Rotary hebben spontaan hun medewerking voor een dagje NLDOET-en in KNILLUS toegezegd.
 
Op zaterdag 10 maart gaan alle vrijwilligers uit Vortum-Mullem, samen met de leden van de Rotary, een flinke stap zetten richting de realisatie van KNILLUS. Een groot buitenproject is voorbereid. Het plaatsen van 50 meter heg, 50 meter hekwerk en zo’n 200 m2 klinkerwerk leggen is de uitdagende ambitie voor 10 maart. Met vereende krachten van vele Vortum-Mullemmers én de leden van de Rotary hoopt KNILLUS de klus te klaren. De start is rond 9 uur; finish is voorzien rond 15 uur. Vrijwilligers die een handje willen helpen zijn van harte welkom in Vortum-Mullem op 10 maart!


Gelukkig kunnen we vanuit MFA KNILLUS op heel veel handjes van vrijwilligers rekenen op de weekavonden en op zaterdag. Maar...op zaterdag 10 maart is echt iedereen welkom. We hopen dat de vorst uit de grond is, maar zo niet, dan hebben we nog voldoende andere klusjes om eenieder die een handje wil helpen bezig te houden op 10 maart. Dus Vortum-Mullem, laat je zien op 10 maart; samen NLDOET-en voor KNILLUS!

 

Bron: Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: