Inwoners Vortum-Mullem bedankt!

Publicatiedatum: Vrijdag 06 april 2018
Inwoners Vortum-Mullem bedankt!
 
Onlangs zijn de gemeenteraadsverkiezingen geweest, de stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend. Het doet mij als geboren en getogen inwoner van Vortum-Mullem enorm goed dat er wederom zo’n grote opkomst was in het dorp. Ruim 70% van de stemgerechtigden hebben hun stem uitgebracht in Vortum-Mullem, in vergelijking met de totale opkomst in de gemeente Boxmeer met nog geen 63% en landelijk zelfs maar 55%.
 
Ik wil dan ook alle stemmers hartelijk danken voor het uitbrengen van hun stem; ongeacht op wie ze hun definitieve keus hebben laten vallen. Het is belangrijk om jezelf te laten horen wanneer dat kan, zo kun je als inwoner mee beslissen in het beleid van onze gemeente.
Met voorkeursstemmen mag ik voor de vierde keer op rij plaatsnemen als raadslid binnen de gemeenteraad van gemeente Boxmeer. Ik wil dan ook alle mensen die hun stem op het CDA hebben laten vallen extra bedanken voor hun steun!
 
In 2006 heb ik mij voor het eerst verkiesbaar gesteld, met de volgende visie:
“Ik vind het belangrijk dat de belangen van Vortum-Mullem meegenomen worden in de gemeentepolitiek van de gemeente Boxmeer, omdat uiteindelijk de vele kleine kernen het beeld van de gemeente bepalen. Op dit moment zijn de sanering van stankcirkels, woningbouw en de realisatie van het jeugdhuis speerpunten in Vortum-Mullem.”
Geweldig om te zien dat in de loop der jaren deze speerpunten steeds meer werkelijkheid zijn geworden. Als dorp mogen we enorm trots zijn wat er in de loop van de tijd is bereikt:
  • Stankcirkels zijn weg;
  • Er zijn volop mogelijkheden om te bouwen in Vortum-Mullem;
  • Mogelijke realisatie van meerdere huurwoningen;
  • Behouden van de basisschool met een kwalificatie GOED;
  • Realisatie MFA Knillus; prachtig om te zien dat zo veel mensen op een positieve manier hieraan letterlijk meewerken.
 
Ik hecht er waarde aan dat Vortum-Mullem vertegenwoordigd is in de gemeenteraad en na de uitslag van afgelopen verkiezingen Vortum-Mullem zelf ook. Gemeente en dorpsraden krijgen steeds meer eigen verantwoordelijkheden. Betrokkenheid en samenhorigheid in het dorp zijn dan ook enorm belangrijk om Vortum-Mullem nog meer op de kaart te zetten. Ik hoop dan ook samen met alle inwoners van Vortum-Mullem er weer positief en actief tegen aan te gaan de komende vier jaar! Zo kunnen we onze stem als Vortum-Mullem ook de komende jaren laten horen binnen de gemeente.


 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: