Aanmelding kinderen Peuterspeelzaal Duimelijntje

Publicatiedatum: Donderdag 19 april 2018

Beste ouders, verzorgers,
 
De peuterspeelzaal is één van de eerste stappen uit de eigen wereld van uw peuter. Kinderen van 2 en 3 jaar kunnen iedere week onder deskundige begeleiding spelen met hun leeftijdsgenootjes. Op de peuterspeelzaal leren zij een aantal belangrijke vaardigheden, zoals samenwerken met andere kinderen, op je beurt wachten en eerlijk delen. Spelenderwijs vergroten de peuters hun ervaringswereld. Daarnaast zal door de nauwe samenwerking met de basisschool de overgang naar het onderwijs straks eveneens soepeler verlopen.
 
Het peuterspeelzaalwerk wordt niet verzorgd door basisschool Sint Anna zelf, maar dit wordt uitgevoerd door Spring Kinderopvang in de persoon van juffrouw Gerdien Deenen. Bij voldoende inschrijvingen zal peuterspeelzaal Duimelijntje aankomend schooljaar in augustus weer van start gaan.
 
Hebt u een kind/kinderen in deze leeftijdsgroep of wordt uw kind binnenkort twee jaa, dan kunt u uw kind aanmelden voor de peuterspeelzaal in Vortum-Mullem door een mailtje te sturen naar h.cremers@skov-onderwijs.nl onder vermelding van uw eigen naam, telefoonnummer en de naam en geboortedatum van uw kind. Dan nemen wij contact met u op om u verder te helpen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Mede namens Spring Kinderopvang,
 
 
Henny Cremers

 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Geert van Raaij

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: