KNILLUS = OPEN | GRANDIOOS FEESTWEEKEND 2 en 3 juni

Publicatiedatum: Woensdag 06 juni 2018
KNILLUS = OPEN en VORTUM-MULLEM was OPEN!
Wat een geweldig weekend hebben we achter de rug! 2 en 3 juni jl heeft Vortum-Mullem laten zien waartoe het in staat is. Zaterdag 2 juni opende MFA KNILLUS de deuren. Rond de klok van 18.30 uur is de officiele opening verricht door de wethouders Peter Stevens en Willy Hendriks. Meer dan 300 mensen waren getuige van dat officiele moment. Gaande de avond werd het drukker en drukker, waren de OEH's en AAH's over de schoonheid van KNILLUS niet van de lucht en waren er prachtige optredens van Koninklijke Fanfare Sint Cornelius, van koor De Harde Kern uit Boxmeer en de BLUE BAND. De film - the MAKING OF KNILLUS - oogste veel applaus toen deze werd getoond in de grote zaal. Al met al een fantastische avond. Er is een film gemaakt van de opening (bedankt Jan/Vortum TV); via deze link kan die bekeken worden https://youtu.be/nex9HQlbvuM .

Zondag 3 juni; VORTUM OPEN(T). Prachtige dag beleefd met meer dan 750 bezoekers door de dag heen in het KNILLUS-centrum én bij de deelnemende bedrijven. 20 bedrijven openden hun deuren en een aantal verenigingen zette het beste beentje voor op het KNILLUS-PLEIN. Prachtig om al dat ondernemerschap te zien! Toen rond 21.30 uur de 100 ballonnen de lucht in gingen én de dag werd afgesloten door DORA-voorzitter Peter van Bree, keek iedereen elkaar aan en zei; dat hebben wij in Vortum-Mullem toch maar mooi SAMEN gedaan. En zo is ut!

Mensen uit Vortum-Mullem allemaal bedankt voor jullie bijdrage en aanwezigheid het afgelopen weekend. We gaan de komende weken door met de finishing touch van MFA KNILLUS, zodat we na de zomer echt kunnen gaan genieten van alle ruimte en al het moois dat KNILLUS ons als Vortum-Mullem biedt.

Bron: MFA Knillus

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: