KNILLUS zoekt VRIJWILLIGERS!

Publicatiedatum: Maandag 11 juni 2018
 
WEGENS SUCCES NOGMAALS DEZE OPROEP...
KNILLUS zoekt VRIJWILLIGERS. En KNILLUS betaalt daar ook nog voor!

De trots van Vortum-Mullem, MFA KNILLUS, vordert gestaag. Er gaat elke dag heel veel energie van velen in om de opening van 2 juni a.s. op een goede manier te halen. En..dat gaat lukken. Over de openingsfestiviteiten in het weekend van 2 en 3 juni gaan jullie nog veel meer horen.

MFA KNILLUS denkt ook na over NA de opening. Er is veel ambitie en interesse om vaker aktiviteiten in KNILLUS te organiseren. Van concertjes tot dartwedstrijden en van buitendorpse koor-uitvoeringen tot gouden bruiloften; in KNILLUS willen we daar straks ook actief mee aan de slag. Daarvoor hebben we ook mensen nodig die daarbij willen helpen. Daarvoor zoeken we mensen. Maar…dat hoeft niet pro deo – voor niks. We zoeken mensen uit Vortum-Mullem, die zich willen aanmelden als VRIJWILLIGER van KNILLUS. De mensen die zich aanmelden, zetten we in de 'VRIJWILLIGERS van KNILLUS'-app, en de mensen die daar in zitten, krijgen een bericht als er een activiteit aanstaande is met de vraag of ze ja/nee willen helpen. Dit tegen een vergoeding van 8 euro per uur. Ook jongeren mogen meedoen vanaf 14 jaar. Voor jongeren van 14 tot en met 17 jaar is de vergoeding 5 euro per uur. Het principe dat geldt bij interesse is heel simpel; WIE HET EERST KOMT, DIE HET EERST MAALT én…de vaste beheerders krijgen ALTIJD voorrang om deel te nemen. Let wel; er is altijd tenminste 1 vaste beheerder aanwezig, dus qua kennis over hoe en wat, is het geregeld. Als je interesse hebt moet je bereid zijn om het online-certificaat VERANTWOORD SCHENKEN te halen (maar het is onze inschatting dat dat een hele kleine moeite en inspanning is).

Op deze manier denken we dat het mes aan 2 kanten snijdt; KNILLUS kan actiever worden met activiteiten en voor de vrijwilligers die helpen is het én leuk om te doen én het levert ook nog eens een leuk zakcentje op. Interesse (of nog aanvullende vragen)? Mail dan naar mfaknillus@vortum-mullem.info of stuur een appje naar: 0651427027 (Roel Ebben – Roel gaat deze appgroep beheren). We rekenen op veel deelname en dus kans op veel leuke aktiviteiten in Vortum-Mullem bij KNILLUS!

Nagekomen d.d. 11 juni: inmiddels staat de teller op 15 vrijwilligers. Een mooie start; als je nog mee wilt doen....MELD JE NU DAN AAN!

Bron: Dorpsraad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: