Concertreis en Uitzwaai Concert en D Examen Colin

Publicatiedatum: Maandag 02 juli 2018

 

 
Op Vrijdag 6 juli zullen wij afreizen naar het Duitse plaatsje Meppen. Meppen is een stad en gemeente in de Duitse deelstaat Nedersaksen, gelegen in het landkreis Emsland. De stad telt 34.549 inwoners. We zullen daar een aantal concerten geven, samen met de Slagwerkgroep,  in het stadscentrum en bij de herberg waarin wij ook zullen verblijven, uiteraard bij mooi weer buiten. Op zondag 8 Juli in de middag zullen we weer terugkeren.
 
Op de donderdag voor vertrek, dus op 5 juli zullen we een uitzwaaiconcert organiseren. We zullen dan een deel van het repertoire laten horen wat we in Meppen zullen spelen. Tevens zullen op deze avond de Blokfluiters en het Opleidingsorkest voor de  laatste keer voor de vakantie een mooi concert geven, voor een deel samen met de Fanfare.  Dit alles zal met mooi weer buiten op het plein zijn, bij slecht weer gaan we lekker in Knillus zitten. Het begint om 19.30 uur.
 
Op deze avond, en daar zijn wij uiterst trots op, zal Colin Derksen examen doen voor zijn D Examen. Hij zal dat doen door twee solo’s te spelen, en word daarbij begeleid door de Fanfare. Hij zal dan door een drietal juryleden beoordeeld worden.  Aan het einde van de avond zal de uitslag hiervan bekend worden gemaakt. Verder willen wij langs deze weg alle leerlingen die de afgelopen twee weken hun diploma hebben gehaald van harte feliciteren met hun behaalde resultaat. Zij zullen hun diploma’s ook deze avond overhandigd krijgen. Kortom er staat weer een muzikaal weekend voor de boeg volgende week, wij hopen u daar ook te treffen, zodat we samen een mooie afsluiting van het seizoen kunnen maken.

Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Saskia Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: