Gespreksgroep Sociom Boxmeer

Publicatiedatum: Woensdag 07 november 2018
Gespreksgroep Boxmeer
Maandelijks bijeen komen om, samen met een vaste groep mensen, je te verdiepen in uiteenlopende onderwerpen? Dat kan bij de ‘Gespreksgroep Boxmeer’, een nieuw initiatief van Sociom|Zin. Onder leiding van een deskundige vrijwilliger staat iedere maand een ander thema centraal, zoals een actualiteit, een thema zoals , ‘waardig leven is een kunst’ of een onderwerp als ‘positieve gezondheid’. De begeleider geeft achtergrondinformatie in de vorm van een krantenartikel of gaat met discussievragen aan de slag. Op welke manier dan ook, doel is samen in gesprek te gaan over zaken die je raken, die je interesseren, die er toe doen in je dagelijkse leven.
 
Sociom|Zin
Sociom|Zin is onderdeel van Sociom en timmert al weer geruime tijd aan de weg met een uitgebreid aanbod voor inwoners uit het Land van Cuijk. Er zijn bijvoorbeeld filmmiddagen, activiteiten bij op Uit op Zondag, lezingen en leesgroepen. Het oprichten van Gespreksgroep Boxmeer past goed in deze rij van activiteiten.
 
Hoe werkt het
De groep bestaat uit zes tot negen personen en komt maandelijks op dinsdagen bijeen van 10.30 tot 12.30 uur met halverwege de ochtend een korte pauze. Deelname is gratis. Voor koffie/thee betaal je een kleine bijdrage. Je kunt je aanmelden bij Sarah Schendeler, coördinator Sociom|Zin via sarahschendeler@sociom.nl of via tel.nr. 0485-700500. Op www.sociom.nl vind je ook informatie.
 
Waar
In het Parochiehuis aan de Sasse van IJsselstraat 8, 5831 HD  Boxmeer.
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: