KNILLUS opent KROEG in 2019!

Publicatiedatum: Donderdag 27 december 2018
KNILLUSKROEG in 2019 elke vrijdagavond open!

Het gaat goed met KNILLUS. Vortum-Mullem en haar inwoners omarmt ‘ons’ nieuwe MFA volledig. Daar is iedereen die KNILLUS een warm hart toedraagt, blij mee.

Het gaat zo goed dat we per 11 januari 2019 a.s. de KNILLUSKROEG elke week willen openen voor een biertje, een praatje, een biljartje…kortom…gewoon voor een stukje gezelligheid. Elke vrijdag van 20.30 tot 00.30 uur.

We gaan dat doen met eigen beheerders. Vooralsnog heeft Roel Ebben aangegeven dit te willen doen. Mocht iemand anders daar ook interesse in hebben, dan horen we dat graag vóór 04.01.2019 as zodat we daar een schema voor kunnen maken. Let op; het hoeft niet helemaal pro deo; er is een afspraak gemaakt over de mogelijke verdiensten.

Praktisch is het idee om een club op te richten (De vrienden van de KNILLUSKROEG of iets dergelijks; naam wordt nog bedacht) die zich aanmelden voor een app-groep. In die app kunnen ideeen worden uitgewisseld wat te doen op de vrijdagavond. Vooralsnog willen we dit invullen voor de duur van 1 jaar; na dat 1e jaar zullen we evalueren. Mocht zich nu niemand anders dan Roel aanmelden, dan geldt voor het jaar 2019 exclusiviteit . Voor het nieuwe jaar 2020 bezien we e.e.a. dan weer opnieuw. Kortom, weer een mooie stap voor KNILLUS en ons dorp.

Beste wensen!

Namens het bestuur en alle betrokkenen bij KNILLUS wil ik iedereen enorm bedanken voor de inzet en betrokkenheid bij MFA KNILLUS in het afgelopen jaar. Zonder al die support waren we niet zo ver gekomen als dat we nu zijn. Hopelijk blijft die steun in 2019 richting MFA KNILLUS bestaan. Alle goeds en gezondheid voor het nieuw jaar gewenst!

Maarten Ebben - voorzitter

Bron: MFA Knillus

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: