CINEMAGIC in KNILLUS - de laatste kaarten...

Publicatiedatum: Donderdag 24 januari 2019


15, 16 en 17 maart is KNILLUS het toneel voor CINEMAGIC van SENTOVERO uit Boxmeer. In totaal komen er meer dan 1000 bezoekers en bij elke voorstellen ruim 100 musici. Kortom, een heus EVENT in KNILLUS.  3 voorstellingen zijn al stijf uitverkocht, voor de zondagavond zijn er nog enkele kaarten. Dus...vanuit KNILLUS van harte aanbevolen! Zie hieronder voor meer informatie.

Stichting SentoVero, bekend van o.a. Passion in Boxmeer, presenteert een nieuw project: CINEMAGIC! Een wervelend concert met de allermooiste film- en musicalmuziek aller tijden, met muziek uit (musical)films zoals Lord of the Rings, Harry Potter, West Side Story, The Greatest Showman, Schindler’s List en Les Miserables. 

In totaal ruim 100 musici doen mee: symfonieorkest Sento Sinfonietta, het projectkoor VeroVoces en als ‘special guests’ de populaire vocalgroup Angels Rule. Maarten van den Hoven verzorgt de presentatie.
Het belooft een unieke happening te worden, waarbij de filmbeelden, prachtig licht en de mooie locatie dit concert tot een bijzondere belevenis zullen maken!

Het geheel staat onder de bezielende leiding van Roel Verheggen (bekend van o.a. Angels Rule, Passion en Salon Classique). Roel ontving in april 2017 de Boxmeerse speld van verdienste voor al zijn muzikale activiteiten.

Data: vrijdag 15 Maart 20.00u, zaterdag 16 Maart 20.00u, zondag 17 Maart 14.30u en 19.00u.
Plaats: MFA KNILLUS in Vortum-Mullem, Sint Cornelisstraat 16.
Tickets: €18,50 (incl. portokosten en garderobe) zijn te koop via www.sentovero.nl
 
 
 

Bron: MFA Knillus

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: