KBO nieuws

Publicatiedatum: Zondag 24 maart 2019
KBO NIEUWS
 
Beste mensen er zijn voornemens bij voldoende deelname naar het Museum voor Nostalgie en Techniek te gaan in Langenboom  . Dit museum is uniek en geschikt voor jong en oud een bijzonder collectie oude gereedschappen en gebruiksvoorwerpen van meer dan 70 ambachten en beroepen . Van handgereedschappen tot de eerste elektrisch aangedreven machines voor huis ,tuin , keuken , werkplaats , kantoor . kerk en voor op het land . Je kijkt je ogen uit er zullen weer veel herinneringen boven komen .
Een bezoek met een tijdsduur van 3 uur bestaat uit : ontvangst met koffie of thee gevolgd door een rondleiding van een deskundige gids en een nabeschouwing met een drankje  .Dit alles voor de prijs van 16 euro per persoon we hebben als datum gepland  Zaterdag 11 mei heb je interesse geef je op bij Henk Broeren 0485 575818 of per mail henkbroeren@home.nl .
 
Programma April,
 
Vrijdag 5 April jaarvergadering aanvang 14.00 uur op de uitnodiging moet  staan dat artiest Theo Josemanders woonachtig is  in  Langenboom we gaan er van uit dat vele leden  bij de jaarvergadering aanwezig zijn .
 
Vrijdag 26 april gaan we om 16.00 uur aan tafel voor ons maandelijks maaltijd Met 60 PLUS aan tafel .
 
Kienen  vrijdag 10 mei is er weer KIENEN in KNILLUS aanvang 14.00 uur
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: