KBO nieuws

Publicatiedatum: Dinsdag 23 april 2019
Na het vieren van Pasen en het nuttigge van de nodige eieren gaan we verder met het dagelijks leven .
 
Programma maand mei ,
 
Vrijdag 10 mei is er weer kienen aanvang 14.00 uur in Knillus we hopen dat we weer de nodige mensen een fijne middag kunnen bezorgen .
 
Zaterdag 11 mei gaan we naar het museum voor Nostalgie en Techniek in Langenboom  tijdsduur in het museum is 3 uur het museum is rolstoel toegankelijk heb je nog zin om mee te gaan geef je op voor 3 mei bij Henk telefoon 0485 575818 .
 
Vrijdag 24 mei is er weer met 60 PLUS aan tafel aanvang 16.00 uur we laten ons weer door de dames verwennen en verrassen .
 
Vrijdag 7 juni gaan we op bezoek bij het Kermis museum van Piet Winkelmolen in de Luinbeekstraat . In ons plaatselijk museum kunnen we ons vergapen aan de nodige spullen uit het verleden en zullen ons doen terug voeren na de kermis uit onze jeugd ,een bezoek is meer dan de moeite waard . Piet zal ons een rondleiding geven die 2 uur in beslag neemt .Het is de bedoeling dat we om 13.30 uur bij Piet zijn om het een en ander ordelijk te laten verlopen is het handig als we weten met hoeveel mensen we komen, dus even opgeven bij Henk
 
 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: