HIEPERDEPIEPERDEPIEP.....KNILLUS 1 JAAR.....HOERA.....!!

Publicatiedatum: Vrijdag 03 mei 2019
Op 2 juni a.s. is het 1 jaar geleden dat MFA KNILLUS haar deuren opende. Een grandioos feest rondom de opening van 'ons' MFA KNILLUS hebben we toen samen kunnen vieren. Het afgelopen jaar is het KNILLUS voor de wind gegaan getuige alle aktiviteiten en drukte in het nieuwe centrum van Vortum-Mullem. Vortum-Mullem heeft KNILLUS echt in haar hart gesloten. Er is sinds de opening nog KEIhard gewerkt aan alle open eindjes die er nog waren in KNILLUS. Zowel binnen als buiten. Het nieuwe KNILLUS-park alsook de nieuwe P-plaatsen zijn daar mooie voorbeelden van. Als alles goed gaat is op 1 juni a.s. ALLES in en rondom KNILLUS klaar!

Op 1 juni gaan we de 1e verjaardag van KNILLUS vieren. We doen dat met een grandioos feest waar hopelijk heel Vortum-Mullem bij aanwezig zal zijn. We openen om 17.00 uur waarna een heus FOODCOURT en BIERGARTEN buiten haar deuren openen om allerlei lekkers en heerlijkheden aan te bieden. Dit doen o.a. de buurtschappen van Vortum-Mullem. Rond 21 uur verplaatst het feest zich dan naar binnen waar o.a. een nu al historisch spel zal worden gespeeld én waar later op de avond een unieke invulling aan de muzikale omlijsting zal worden gegeven. Kortom...dit wil je niet missen!

Meer informatie volgt binnenkort, maar noteer dus alvast in je agenda: 1 JUNI - 1 JAAR KNILLUS - 17.00 - 01.00 UUR!

PS1; we gaan voortaan de verjaardag van KNILLUS elk jaar vieren in het 1e weekend van juni, dus....ook alvast voor de agenda/kalender:

2020 zaterdag 31 mei
2021 zaterdag 5 juni
2022 zaterdag 4 juni
2023 zaterdag 3 juni
Enzovoort :-)

PS2; mocht AJAX de finale van de Champions League bereiken, dan gaan we dat hoogtepunt integreren in ons programma.
 

Bron: MFA Knillus

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: