1 juni - 1 jaar KNILLUS - BURP&SLURP!

Publicatiedatum: Zondag 12 mei 2019
Knillus bestaat alweer 1 jaar. Dat vieren we groots met HEEL Vortum-Mullem op 1 juni a.s. Het thema van het feest is BURP&SLURP! We beginnen om 17.00 uur met de officiele opening van het KNILLUS-park en direct daarna start het BURP&SLURP-festival.

Samen met alle buurtschappen uit Vortum-Mullem is het KNILLUS-plein én park dan veranderd in een waar en sfeervol FOODDOMEIN met volop gezellige zitjes en kan er een culinaire wandeling gemaakt worden om zo 10 (!) heerlijkheden en lekkernijen te proeven. Na al die hapjes heeft u 100% zeker genoeg gegeten. Op het menu staan o.a. Hotdog van de BBQ, pizzarolletjes, soepie, wraps, asperges, smoothie en een snack bij de Mobi-snackbar van Anne. Én...1 (al dan niet alcoholische) versnapering in het park. In een mooie entourage (en mooi weer) zullen we samen smullen (en daarom BURP&SLURP) van al dat lekkers. Voor personen vanaf 12 jaar zijn de kosten voor een 10-hapjes kaart 10 euro, voor kids onder de 12 jaar is dat 5 euro.

Rond de klok van 21.00 gaat het feest binnenin KNILLUS verder met o.a. een aantal rondes met REN je ROT (en prachtige prijzen!) en het 'SINGLEFEEST'. Voor de voetballiefhebbers zetten we in het café de finalewedstrijd van de Champions League aan! Kortom, voor ieder wat wils én lekkers.

Wij hebben er zin in! Jullie ook? We hopen op een druk, gezellig en lekker feestje op de 1e verjaardag van KNILLUS.

Tot 1 juni, tot KNILLUS!

Bron: MFA Knillus

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: