KBO nieuws

Publicatiedatum: Woensdag 21 augustus 2019
KBO NIEUWS september 2019
 
Nu de vakanties er weer opzitten gaan we verder met het winterprogramma, al kunnen we dit moeilijk voorstellen na deze warme zomer met tempraturen van 40 graden . Bij deze nogmaals het wekelijks aanbod van activiteiten .
 
Bewegen voor ouderen start maandag 2 september om 14.00 uur onder leiding van Dedde Hoekstra .
De yoga start donderdag 5 september aanvang 18.00 uur tot 19.00 uur onder leiding van Camilla Brouwer. Er zijn nog enkele plaatsen vrij heb je er belangstelling voor je kan altijd 2 proeflessen nemen .
Voor meer informatie en wil je weten wat de kosten en mogelijkheden zijn neem dan contact op met Gerdien Denen telefoon 0485 572418 .
 
Het kaarten op de woensdag heeft de afgelopen jaren door natuurlijk verloop een daling van het aantal deelnemers . We vragen dan ook meer mensen die op de woensdag een kaartje komen leggen deelname is kosteloos aanvang 13.30 uur. Loop eens vrijblijvend binnen .
Jeu de Boules is dinsdag middag aanvang 13.30 uur bij goed weer buiten is het slecht weer dan gaan we naar binnen kom eens een balletje gooien .
 
Met 60 PLUS aan tafel is deze keer in verband met de kermis vrijdag 20 september de om 16.00 uur is de aanvang en we laten ons verrassen wat de dames ons deze keer weer voorschotelen .
 
Sociaal Culturele Dag in Wanroy is op woensdag 11 september alle deelnemers een fijne dag gewenst .

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: