KBO nieuws

Publicatiedatum: Dinsdag 24 september 2019
KBO nieuws
 
Nu de herfst kleuren zich aandienen en wij ons opmaken voor de winter, bieden wij onze leden een herfst programma aan .De afgelopen maand hebben we ons vermaakt op de prima verzorgde Culturele dag in Wanroy, de nodige kaarsen op gestoken in Kevelaar en ons hebben vermaakt in en rond de draaimolen tijdens de kermis gaan we ons opmaken voor de winter .Hierbij het programma voor de komende maand .
 
Vrijdag 18  oktober is er de dag van de ouderen aanvang 14.00 uur in Knillus meer informatie vind je in de uitnodiging elders in dit blad, Alle ouderen uit Vortum Mullem zijn welkom op deze gratis toegankelijke middag .
 
Vrijdag 25 oktober met 60 plus aan tafel aanvang 16.00 uur .
 
Kienen na enig gepuzzel hebben we een datum gevonden die bij iedereen past en wel vrijdag 15 november aanvang 13.30 uur .
 
RABO ClubSupport 2019
Al enkele jaren organiseert de Rabobank een actie om de verenigingen te steunen de leden van de Rabobank de leden van de bank kunnen op hun favoriete hun stem uitbrengen. Stemmen is mogelijk van 27 september tot 11 oktober de leden krijgen een stembiljet met een code om digitaal hun stem uit te brengen vind je dit lastig een van onze bestuursleden wil je hier graag bij helpen met de opbrengst willen de activiteiten verder uitbreiden en de binnen Jeu de Boules baan aanpakken .

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: