KNILLUS in ontwikkeling

Publicatiedatum: Zondag 15 december 2019

KNILLUS wordt GROENER.
KNILLUS gaat in 2020 verder met verduurzamen en (energie)kosten besparen. In januari brengen we spouwisolatie aan in het hele pand. Een forse operatie en een stevige investering, waarmee we aanzienlijk minder gas verbruiken. We doen die investering dus graag! Daarnaast zijn we bezig om de plaatsing van zonnepanelen op KNILLUS te onderzoeken. De ambitie is om daar in het voorjaar invulling aan te geven. Mocht iemand daar ideeën over hebben en/of op- of aanmerkingen over willen maken, dan horen we dat natuurlijk graag!
 
TARIEVEN en assortiment.
Vaak wordt alles duurder in januari. Maar niet bij KNILLUS. Ook in 2020 houden we de huidige, vriendelijke prijzen aan. En we gaan ons assortiment verruimen. We hebben de sterke-drank-vergunning verleend gekregen vanuit de gemeente en starten 2020 met een mooi assortiment sterke drank (voor de prijs van 3 munten per consumptie). Op de nieuwjaarsreceptie van DORA kunt u letterlijk proosten op het nieuwe jaar en voor liefhebbers ook mét sterke drank ??! Wanneer u een feestje wilt geven in KNILLUS dan kan dat natuurlijk; graag zelfs! De tarieven daarvoor hebben we beperkt aangepast en staan op de site (Vortum-mullem.info)
 
Hulp gevraagd.
KNILLUS draait op de hulp en inzet van vrijwilligers. Dat gaat prima en wordt bijzonder gewaardeerd. We zoeken iemand die zou willen helpen met de wekelijkse poetsbeurt van KNILLUS. Dit is altijd op maandag van 8.30 tot 10.30 uur. De betaling daarvoor is het vaste vrijwilligerstarief van 8 euro per uur. Bij interesse, graag even bellen met Roel Ebben (06 51427027). Ps; je kunt direct beginnen!
 
Namens bestuur en alle vrijwilligers van KNILLUS hele fijne feestdagen en alle geluk en gezondheid voor 2020 gewenst.
 

Bron: MFA Knillus

Geplaatst door: Maarten Ebben

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: