KBO nieuws

Publicatiedatum: Maandag 24 februari 2020
KBO nieuws
 
Februari  en maart van oudsher de tijd waar carnaval gevierd word en we uitgedost ,of niet, ons in het feestgewoel mengen en ons vermaken met de optocht, metworstrennen , pronkzitting en de nodige bals . Als prins Chris de scepter heeft ingeleverd gaan we ons weer verder met de rustiger en serieuze  dingen in het leven .
 
Op de agenda voor februari staat naast de wekelijkse terug kerende activiteiten Met 60 PLUS een tafel op vrijdag 27 maart aanvang 16.00 uur op het programma de bezoekers zullen ook deze keer weer genieten van de heerlijke en gezellige middag .
 
Op donderdag 5 maart is de jaarlijkse bedevaart naar Smakt van de gezamenlijke KBO afdelingen uit de oude gemeente Vierlingsbeek .De dienst begint om 14.30 uur in de kerk in Smakt deze dienst wordt opgeluisterd door een koor uit Overloon . Na de  dienst is er gezellig een kopje koffie drinken in het Pelgrimshuis ,wil je hier aan deelnemen geef je op bij Henk 0485 575818 .
 
Vrijdag 20 maart is er de jaarvergadering na de vergadering zal Ingrid Bongarts van de Praktijk de Wilg voor Totaalbalans ons informatie geven over haar praktijk en wat dit voor ons kan betekenen. Naast serieuze zaken is er ook het nodige amusement dit jaar een voor vele de bekende tonprater/conferencier Rien Bekkers uit Olland . De leden krijgen de uitnodiging en de stukken thuis bezorgt .
 
Zaterdag 21 maart is de jaarlijkse opschoondag 10 vrijwilligers zullen de kern en een deel van het buitengebied verlossen van het nodige zwerfvuil we starten om 9.30 uur bij Knillus eventuele vrijwilligers kunnen zich hierbij aansluiten om 12.00 uur word  koffie met een broodje aangeboden .
 
Naar aanleiding van het grote enthousiasme van het museum bezoek van verleden jaar hebben we besloten om in 2020 een bezoek te brengen aan het bakkerij museum Arts in Ottersum op donderdag 7 mei . Het bezoek begint met Koffie en de nodige stukken vlaai daarna een rondleiding die 2 uur duurt , dhr. Arts is een geweldig verteller en er is een kleine demonstratie van chocolade maken .We hebben wel 15 deelnemers nodig maar gezien het aantal positieve reacties die we  gehad hebben zal dit geen probleem geven .
En op zaterdag middag 6 juni een bezoek aan het bekende Boerenbond meseum in Gemert ook hier voor geld we hebben voldoende deelnemers nodig  dus als je interesse hebt geef je op bij het bestuur .

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: