Onze parochie

Publicatiedatum: Dinsdag 10 maart 2020
Onze Parochie
 
Binnenkort krijgt u ons blad Over Wegen weer in de bus. Daar staat nieuws in met betrekking tot onze parochie. Daarin vindt u ook een bijlage over de actie Kerkbalans.
Ik zou graag extra aandacht willen vragen voor uw bijdrage. U vraagt zich wellicht af wat wij met uw bijdrages allemaal financieren.
In Vortum-Mullem huurt de parochie het MFA Knillus om daarin haar vieringen te houden.
Dit betreft de vieringen op de hoogtijdagen (o.a. Pasen, Pinksteren, Kerstmis) en de vieringen op de naamdag van Sint Cornelis en de Carnaval. Daarnaast worden er ook afscheidsvieringen of doopvieringen gehouden. Naast de huur die we aan het Knillus betalen hebben we ook kosten voor aankleding van de ruimte en voor het kerkhof. Het kerkhof hebben we aangekleed met haagbeuken en nieuw grind is gestort. Uiteraard hebben we ook personeelskosten en algemene kosten om dit alles hier in Vortum-Mullem te realiseren.
Uw bijdrage wordt gebruikt om dit alles mogelijk te maken.
Daarom verzoek ik u om kerkbijdrage te storten of te verhogen. Het rekeningnummer is :
Nl 21 Rabo 0145740625 t.n.v. Onze Lieve Vrouwe Parochie Boxmeer.
Een klein aantal van u betaalt op een oud banknummer. In verband met de kosten gaan we binnenkort naar een bankrekening voor de gehele parochie. Via de bijdrageadministratie maken we een uitsplitsing van de ontvangen bijdragen per kerkdorp. Wilt u uw banknummer wijzigen als u het oude nummer nog gebruikt?
Bij vragen kun u de penningmeester benaderen.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: