Even voorstellen

Publicatiedatum: Donderdag 21 mei 2020

Hallo allemaal,
Mijn naam is Sjeela Jansen en ik ben 23 jaar oud.
Ik woon al 22 jaar in de hei in Vortum-Mullem, samen met mijn ouders en zusje en heb 3 jaar een relatie met mijn vriend Stijn.
In het dagelijks leven werk ik als ambulant begeleider in gezinnen met kinderen en jongeren met een beperking en werk ik als ZBO ( zorg binnen onderwijs). Dit houdt in dat ik leerlingen begeleid die binnen het onderwijs extra zorg nodig hebben, dit kan zowel geestelijk of lichamelijk zijn.
Ik ben ongeveer 11 jaar geleden begonnen bij de jeugdvereniging. Ik ging zelf altijd mee op kamp wat ik super leuk vond, en toen ik gevraagd werd als leiding heb ik ook geen moment getwijfeld.
Ik vind het leuk dat de kinderen op deze manier een uitje hebben in hun eigen dorp en het maakt ook de leefbaarheid in het dorp wat ik belangrijk vind.
Het leuke aan de jeugdvereniging vind ik dat je met de kinderen allemaal leuke activiteiten kunt doen en zij ook vaak met leuke nieuwe ideeën komen ook vind ik het leuk dat we met alle leeftijden samen plezier kunnen maken.
Als de kinderen genieten, geniet ik ook! Ik ben blij als zij met een glimlach moe maar voldaan weer naar huis toe gaan.
Ik hoop dit samen met de andere enthousiaste vrijwilligers nog lang te kunnen blijven doen voor de jeugd in Vortum-Mullem.

Bron: Jeugdvereniging

Geplaatst door: Ivo van der Horst

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: