Geslaagde Blokfluit, Serenade Henk Broeren

Publicatiedatum: Zondag 05 juli 2020


In tijden van Corona gaat alles een beetje anders. Zo ook de laatste maanden van deze blokfluitmuzikanten. Tijdens de lockdown hebben ze maar liefst 3 maanden digitaal les gehad van Marjan Versteegen. Wat zorgde voor enkele hilarische taferelen zoals geen beeld wel geluid, wel beeld geen geluid of geen beeld en geen geluid. Gelukkig kon er de laatste maand wel weer fysiek les gegeven worden en ook de examen hoefde niet digitaal plaats te vinden. Hier waren alle muzikanten erg blij mee! Nadat de examens positief afgerond waren vond afgelopen vrijdag de welverdiende diploma uitreiking plaats, dit alles tijdens de repetitie van het opleidingsorkest. Natuurlijk met inachtneming van alle maatregelen.
 
De geslaagde op de blokfluit zijn:
Maas Achten, Lieke van Bree en Hannah Stapel.

Door Corona hebben ze nog geen nieuw instrument uit kunnen kiezen maar na de vakantie word dit verder opgepakt met de verschillede muziekleraren.

Voor nu namens Fanfare st Cornelius van harte proficiat met dit behaalde diploma!
 
(Foto’s van de diploma uitreiking staan in het fotoalbum)
 

Ook Fanfare st Cornelius mocht zich vrijdagavond weer in uniform laten zien. Sinds 3 weken word er weer gerepeteerd, echter door de coronamaatregelen moet dit in 2 groepen plaatsvinden. Vrijdagavond kon de gehele fanfare in uniform naar buiten om een serenade te brengen aan Henk Broeren. Hij heeft afgelopen vrijdag namelijk uit handen van de Burgermeester zijn welverdiende Koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. Deze heeft hij gekregen voor zijn belangeloze inzet voor volleybalvereniging Advendo en later Avance, als secretaris bij de KBO en zijn bijdrage in de totstandkoming van MFA Knillus.
 
Henk, namens Fanfare st Cornelius van harte proficiat met deze onderscheiding!

Bron: Fanfare St. Cornelius

Geplaatst door: Saskia Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: