St.corneliusviering reserveren vanwege corona

Publicatiedatum: Dinsdag 08 september 2020
Zoals elk jaar is er dit jaar ook weer een Corneliusviering in MFA Knillus.
Dit jaar wel met de nodige maatregelen i.v.m. het coronaprotocol.
Plaatsen moeten gereserveerd worden voor vrijdag 18 september!
Ook voor de kinderen is reserveren noodzakelijk. 
Dit kan op de volgende manieren:
A. Per telefoon of via een bezoek aan het Parochiehuis.
U kunt telefonisch of persoonlijk tickets bestellen bij het parochiehuis op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.30 tot 12.00 uur, telefoonnummer 0485-573277.
Tijdens deze uren kunt u dan de tickets ophalen in het parochiehuis of we leggen de tickets bij de ingang van MFA Knillus voor u klaar.

B. Via Internet
Ga naar de volgende webpagina: https://eventix.shop/686b9rc
U komt dan op de pagina waarop de vieringen in onze parochie staan vermeld.
2.Kies de viering waar u naar toe wilt en u gaat naar een volgende pagina.
3. U komt dan op de pagina waar u met het + en - teken het aantal kaartjes kunt aangeven. U kunt maximaal 2 kaartjes per keer reserveren. Klik vervolgens op volgende.
4. Vervolgens wordt u gevraagd naar de naam, het emailadres en telefoonnummer van de ontvanger. Klik op ticket 1. Daar kunt u de naam van degene die de kerk bezoekt invullen en de gezondheidsvraag beantwoorden. Dit zelfde doet u eventueel ook voor ticket 2. Als u alle gegevens heeft ingevuld kunt u op volgende klikken.
5. Bij het betaaloverzicht ziet u dan dat de kaartjes niets kosten en kunt u de voorwaarden van het programma accepteren en op plaats order klikken.
6. Op de volgende pagina kunt u desgewenst de kaartjes downloaden, maar ze komen ook in de opgegeven mailbox. De reservering is hiermee agerond.
7. Print de tickets uit en breng deze mee als u naar de viering komt.

Bij aankomst bij MFA Knillus wordt u ontvangen door een vrijwilliger en gevraagd of u coronagerelateerde klachten heeft. Na het scannen van uw ticket wordt u naar uw plaats begeleidt door een vrijwilliger.
Volg alstublieft de aanwijzingen van de vrijwilligers op om besmettingen te voorkomen. Zorg dat u ruim op tijd aanwezig bent zodat alles in goede orde kan verlopen.

Mocht u hier vragen over hebben of heeft u hulp nodig bij het reserveren, neem dan op dinsdag, woensdag of donderdag contact op met het parochiehuis. Het is ook mogelijk om telefonisch misintenties door te geven.
De gegevens van de tickets zullen 1 maand bewaard worden om, indien er ondanks de maatregelingen een melding zou komen dat iemand besmet is, andere bezoekers van deze viering te kunnen berichten.

Natuurlijk hopen wij u weer te ontmoeten. Maar heeft u corona gerelateerde klachten of bent u in contact geweest met iemand met corona, blijf dan vooral thuis!

 

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: