Samen in gesprek over tv-programma De Verwondering

Publicatiedatum: Donderdag 24 september 2020
Samen in gesprek over tv-programma De Verwondering
 
Sociom|Zin start weer met het samen bekijken en bespreken van het NPO2-programma ‘De Verwondering’. Er zijn een paar bijeenkomsten gepland in het MFC in Sint Anthonis.
 
Waarom dit programma?
Bij ‘De Verwondering’ op zondagochtend stelt presentatrice Annemiek Schrijver boeiende vragen aan de hoofdgast. Daarbij staat zijn of haar visie op persoonsontwikkeling, zingeving en geloof centraal. Dit sluit naadloos aan bij de thema’s van Zin. 
 
De bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst bekijkt de groep samen de aflevering om daarna samen in gesprek te gaan over de inhoud. Dit alles onder leiding van een gespreksleider.
 
Data
Woensdag 30 september (Dirk de Glind)
Woensdag 28 oktober (Joseph Oubelkas)
Woensdag 25 november (Paula Irik)
 
Aanmelden en contact
Vanwege de coronamaatregelen kunnen er maximaal 12 mensen deelnemen, aanmelden is verplicht. Aanmelden kan bij Riene Lomme, per telefoon 0485-325417 of 06-31379989 of per mail rienelomme@kpnmail.nl. Deze activiteit wordt gefaciliteerd door Sociom|Zin.
 
Over Sociom
Sociom is een brede organisatie voor sociaal werk en werkt voor de vijf gemeenten in het Land van Cuijk en voor de gemeente West Maas en Waal. Sociom is er voor iedereen, van jongere tot senior. De sociaal werkers van Sociom brengen mensen samen, ondersteunen waar nodig en zijn altijd in de buurt. Zie ook www.sociom.nl.

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: