KBO

Publicatiedatum: Dinsdag 24 november 2020
Beste mensen normaal gesproken zijn we in deze tijd volop bezig met de voorbereiding voor de kerstviering,het maken van de jaaragenda voor het komende jaar en het maken van het jaarverslag. Maar jammer genoeg ben ik snel klaar met het jaarverslag van 2020 de jaarkalender van 2021 is klaar maar wat er door kan gaan is afwachten . Het goede nieuws is dat er begin van het jaar een vaccin beschikbaar is en we daarmee het virus onder controle kunnen krijgen en dat dan alles weer enigszins normaal kan worden .
Momenteel zijn we  samen met de SWOGB aan het bespreken wat we weer voorzichtig met in achtneming van de nodige maatregelen kunnen opstarten zo zal er weer een begin worden gemaakt met bewegen voor ouderen op de maandag middag en met yoga op de donderdag de vaste deelnemers worden hier over geïnformeerd .
 
Wij als bestuur willen iedereen fijne feestdagen wensen,ondanks dat dit in kleinen kring gevierd moet worden,en allen een gelukkig gezond en tevreden 2021 en we hopen dat we jullie weer zo snel als het mogelijk is weer te begroeten bij een van onze activiteiten .

Bron: Dorpsblad Vortum-Mullem

Geplaatst door: Marjan Jakobs - Versteegen

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: